Konsultasi Marketing Sekolah Bisnes

Kami Bantu Brainstorm IDea Marketing & Sales Untuk Anda & Cara Untuk laksanakan.

Selesai sesi 1 jam sesi ini, anda sudah ada idea marketing & sales dan tahu bagaimana cara nak buat sendiri.

Consultation Marketing Sekolah Bisnes

3 Manfaat Paling Besar Anda Dapat.

Selesai sahaja sesi,

1. Sudah Siap

Anda sudah ada idea marketing & sales khas untuk kedai anda

2. Lebih Terancang

Anda sudah boleh merancang gerak kerja untuk terus apply.

3. No More Last Minit

Anda lebih tenang buat kempen terbaik tanpa buat kerja last minit lagi.

3 Input Yang Anda AKan Dapat Sepanjang Sesi PErsonal Konsultasi Ini.

1: Diagnos Marketing

Diagnose Marketing Melintang

Kita akan mula sesi dengan diagnos maklumat asas bisnes dan aktiviti marketing yang telah dibuat.

2: Idea Marketing & Sales

Idea Marketing Sales Melintang

Kami akan terus beri idea marketing yang sesuai dan anda boleh terus diaplikasikan.

3: Cara Laksana Idea

Cara Laksana Idea Melintang

Kami akan tunjuk bagaimana anda boleh laksana idea ini dengan segera.

Bonus : Group Support Selama 7 Hari

Group Support Selama 7 Hari

Bonus Group Support Selama 7 Hari Melintang

Anda akan dibimbing oleh
trainer berkelayakan dan berpengalaman luas Dalam Bidang Marketing

Firdaus Jailan,
Founder ABS Digital & ABS Urus.

Certified Trainer Di Bawah HRDC/HRDF

Tuan Firdaus Jailan merupakan seorang strategis perniagaan dan pempengaruh bisnes dari Malaysia.

Beliau dikenali melalui perkongsian tentang ilmu perniagaan yang praktikal dan mudah dilaksanakan.

Beliau juga merupakan pengasas syarikat ABS Digital Media Sdn Bhd, ABS Urus Sdn Bhd, ABS Comp Sdn Bhd & ABS Training Sdn Bhd.

Kumpulan syarikat ini menyediakan perkhidmatan perundingan perniagaan menyeluruh untuk orang bisnes.

Firdaus Jailan dikenali atas pendekatan perniagaannya yang jujur dan terus terang.

Beliau tidak takut untuk berkongsi kegagalan dan kejayaannya, dan beliau percaya bahawa setiap orang dapat belajar dari satu sama lain.

Jika anda mencari nasihat perniagaan, Firdaus Jailan adalah sumber yang baik.

Beliau merupakan seorang usahawan yang berjaya dengan pengalaman yang luas, dan beliau sentiasa bersedia untuk berkongsi pengetahuannya dengan orang lain.

Aktif bergerak dengan jenama #TukangFikir,kini ianya menjadi sumber maklumat yang diminati oleh usahawan dan pemilik perniagaan di seluruh Malaysia.

Dengan lebih daripada 200,000 pengikut di pelbagai platform, laman web dan saluran media ini menjadikan beliau sebagai tokoh yang dihormati dalam kalangan komuniti perniagaan Mikro dan Sederhana di Malaysia.

Tuan Alif Haiqal,
Ketua Pegawai Eksekutif (CEO),
ABS Digital

Tuan Alif Haiqal merupakan :

1. Ketua Pegawai Eksekutif (CEO),

ABS Digital Media Sdn Bhd ( Jan 2021 sehingga kini).

2. Pengarah Operasi,

Growrich Global Marketing Sdn Bhd, Jenama Herba Tok Aki ( Mac 2015 hingga Jun 2022).

3. Pengarah Syarikat,

Boss Integrated Solution Sdn Bhd, sistem urus order The Boss Asia, melibatkan transaksi lebih 200 juta (Mac 2021 hingga Jun 2023).

4. Senior Marketer FB Ads.

Beliau berpengalaman menguruskan marketing FB Ads melibatkan 6 syarikat berbeza industri secara aktif sehingga kini.

Dengan pengalaman beliau mengurus jenama syarikat sendiri dan pelbagai bisnes lain sejak 2015, membuatkan beliau layak untuk bantu anda.

Tuan Aiman Ismail,
Chief Partnership Officer (CPO),
ABS Digital

Certified Trainer Di Bawah HRDC/HRDF

Tuan Aiman Ismail merupakan Chief Partnership Officer (CPO) iaitu pegawai perhubungan yang menguruskan rakan kongsi dan Associates Trainer di Sekolah Bisnes dan ABS Digital Media Sdn. Bhd.

Beliau juga adalah Digital Marketer yang merancang penulisan copywriting dan konten bagi ABS dan klien-klien.

Aiman Ismail ialah Certified Trainer oleh HRDC yang berpengalaman luas dalam kombinasi ilmu Copywriting, penghasilan konten dan web design.

Dengan pengalaman hampir 10 tahun dalam Digital Marketing, beliau mempunyai formula latihan yang berkesan untuk membimbing peserta yang menyertai latihan dan kelas beliau.

Bagaimana Sesi Konsultasi berlangsung?

Selepas anda daftar:

1. Team akan buat 1 group whatsapp khas bersama anda.
  2. Team kami akan contact anda untuk setup tarikh & masa appointment.
  3. Jika anda tidak dapat hadir sesi pada tarikh yang telah ditetapkan, maklumkan awal kepada Admin sekurang-kurangnya 1 hari sebelum tarikh sesi. Admin akan bantu untuk reschedule tarikh baru.
  4. Anda hanya boleh reschedule sekali sahaja.

Sebelum sesi konsultasi:

1. Team kami akan follow up sehari sebelum.
  2. Team akan bagi bahan konsultasi untuk anda sediakan.

Semasa sesi konsultasi:

1. Team akan rakam sesi konsultasi.
  2. Konsultan akan mulakan sesi konsultasi.

Selepas sesi konsultasi:

1. Group support bermula selama 7 hari.
  2. Team kami akan beri link rakaman.
  3. Cukup tempoh support, kami akan delete group support.

Berapa Yuran Sesi Consultation Ini?

ABS Digital sentiasa mengamalkan dasar harga patut.

Oleh itu, consultation pun kami berikan harga patut.

Harga asal bagi sesi consultation ini adalah RM350.

Khusus untuk anda pembeli panduan Sekolah Bisnes,

harga sesi ini hanya RM250.

Pakej Advance

RM350
RM 250
  • Rakaman Disediakan