Sekolah Bisnes VIP

Panduan VIP Kewangan

Dalam panduan ini, anda akan belajar bagaimana urus kewangan dengan betul & mengikut undang-undang tanpa takut dengan LHDN.

SITUASI & ISU KEBANYAKAN USAHAWAN

Majoriti usahawan tidak mengambil endah perihal pengurusan dokumen kewangan kerana mereka beranggapan hal seperti ini sangat leceh & susah untuk dilakukan.

Akhirnya apa yang berlaku adalah:

Manfaat Apabila Mahir Urus Kewangan

Terlampau besar manfaat sekiranya tuan puan mula untuk menyusun dokumen kewangan & menguruskan kewangan dengan betul bermula hari ini. Tiada istilah terlambat. Yang penting bermula.

Antara manfaat nya adalah:

Tahu bagaimana nak buat bisnes lebih untung.

Dapat buat keputusan bisnes yang lebih baik.

Boleh guna fasiliti bank seperti loan.

Boleh beli kereta & rumah dengan enterprise.

Tahu punca duit keluar & masuk setiap hari.

Tahu bagaimana cara nak kembangkan bisnes.

SENARAI PANDUAN UNTUK ANDA BELAJAR KEWANGAN

Anda boleh tonton berulang-ulang kali dan belajar sampai faham.

Tonton bila-bila masa di mana jua. Semua ini adalah panduan video yang anda boleh akses dalam laman keahlian Sekolah Bisnes.

Urus Akaun Sdn Bhd

Belajar Bagaimana Cara Mengurus Dokuen Kewangan Supaya Bisnes Anda Boleh Berkembang Mengikut Undang-Undang Tanpa Takut dengan LHDN.

Urus Akaun Sdn Bhd

Cara Membeli Asset

Pendedahan Kepada Senarai Fasiliti Bank Yang Ramai Usahawan Tidak Tahu. Sebaik Sahaja Anda Belajar, Anda Akan Sedar Bagaimana Mereka Yang Kaya Jadi Semakin Kaya.

Cara Guna Fasiliti Bank

Belajar cara Membina Rekod Kewangan Yang Kemas & Tersusun Supaya Bank Yakin Untuk Luluskan Pinjaman Bagi Membeli Aset Untuk Tujuan Mengembangkan Syarikat.

Pengenalan Kewangan & Perakaunan

Belajar Untuk Mempunyai Sistem Kewangan & Perkaunan Yang Terancang Bagi Memastikan Aliran Tunai Sentiasa Positif Serta Bisnes Semakin Maju.

Menyusun Atur Aliran Tunai Kewangan

Susun Atur Aliran Tunai Kewangan Bisnes Agar Sentiasa Terancang & Mengikut Keadaan Semasa Yang Akan Membantu Mengawl Risiko Rugi Dalam Jangka Masa Panjang.

Sistem File & Rekod Akaun

Setiap Usahawan Perlu Mempunyai Kefahaman Asas Yang Kuat Tentang Kepentingan Setiap Dokumen Dalam Transaksi Bisnes Agar Kes Penyelewangan Dapat Dielakkan.

SOP Percukaian

Asas Laedah Pengiktirafan Cukai Individu Sama Ada Persendirian, Enterprise, Perkongsian Atau Segala Jenis Sumber Pendapatan Lain.

JUMLAH HARGA ASAL :
RM446

SELEPAS DISKAUN 40% : RM208 SAHAJA!

"Saya dapat JIMAT RM238. Boleh tonton bila-bila masa & di mana-mana sahaja. Akses seumur hidup tanpa sekatan. Memang berbaloi!"

Saifullah Suratmin
CEO Outsource Accounting

Kelayakan beliau untuk bantu anda:

• Lulusan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan Dan Kewangan Dari University Of The West Of England (Uwe) Bristol.

• Berpengalaman 1 Tahun Sebagai Juru Audit Junior Di Syarikat Audit.

• 2 Tahun Di Anak Syarikat Johor Corporation (Edaran Badang Sdn Bhd) Sebagai Eksekutif Akaun.

• 8 Tahun Pengalaman Dalam Mengurus Akaun Bisnes Sme.

Oleh itu, beliau memang berkelayakan untuk membantu anda dalam bidang kewangan.

Anda Boleh Bayar 3 Kali

Sekolah Bisnes sudah bekerjasama bersama Pihak Atome bagi membolehkan anda membayar secara ansuran sebanyak 3 kali dalam masa 3 bulan.

Oleh itu, anda boleh pilih Atome di bahagian checkout nanti.

VIP Kewangan

Kami tawarkan harga yang berbaloi untuk ilmu-ilmu yang boleh digunakan sepanjang hayat untuk membantu semua ahli membina, bertahan dan berkembang di dalam bisnes

VIP Kewangan

RM208

Ada Sebarang Soalan?

Nak Tanya Atau Nak BAyar Manual?

Klik butang whatsapp di bawah untuk soalan dan bantuan.

Affiliate oleh :